ceturtdiena, 2016. gada 22. septembris

Pasaules spogulis 3


Tik sen neesmu izpaudies par to, kas notiek Latvijā un pasaulē... Ka vēlreiz jums atgādināšu: NEKAS no šeit minētā NAV pierādīts, NE VISS šeit rakstītais ir mans personīgais viedoklis. Ja kāds jūtas aizvainots - not my business ;)

Nu tad, kā jau kādreiz bija pieņemts, sākam ar Latvijā notiekošo. Prezidents, kuram no sākuma ir jāierauj, laikam jau ierāva arī pirms fotosesijas ar kundzi. Soctīklu visuzinošās megazvaigznes momentā apvainojās, ka viņus, redz, neviens tāpat vien nefočē, a Raimi gan. Bet tas jau pagātnē. Tagad visiem šķērmi kuņģī, jo nācis gaismā, ko mēs (jūs) ēdam ''Kentucky Fried Čurkas''. Tipa mīļajos burgeros ir kas labāks. PVD uzreiz publiski apsola taisīt ārkārtas pārbaudes, lai var sagatavoties, nevis uztaisa uzreiz. Neatļautais paņēmiens ar tikpat aizliegtiem līdzekļiem sapērkas centrāltirgū Latvijas zemenes no Polijas. Cerams Polijas. Es tur ne to vien esmu pircis, starp citu. Kamēr Paņēmiens atrod zemenes, mūsu likumsargiem gadās brangāks loms - 12 (vismaz viņi saka, ka) moldāvi. Bez dokumentiem. Kravas kastē. Braucot ''на стройку работать''. Tagad šķībā, izdrupusī Baroniela ne tikai māca mūs parastos mirstīgos turēt līdzsvaru un SKATĪTIES zem kājām, bet to pašu mēģina iemācīt aklajiem, viņiem paredzētās trotuāra daļas vidū saliekot ne tikai stabus, bet pat reklāmas stendus.  Tā, kā mēs tuvojamies pasaules sadaļai, tad jāpaziņo vēl, ka visu latviešu nacionālistu, un īpaši Dzintara (ne tā, kurš Čīča), karsti mīļotais Ilariks D Girss, aiz mūsu bāleliņu un drošības struktūru pārmērīgiem mīlestības uzplūdiem, nolēmis pazust ''savā lielajā dzimtenē'' un faniem dalīt autogrāfus no turienes.

Pasaule, pasaulīt. Sāksim ar nopietno. Lesbas salā bēgļi nolēmuši, ka viņu nometnē ir pārāk slikti apstākļi, tādēļ daļu no tās nodedzina. Kam palika labāk? Laikam tiem, kuri izmantoja jezgu un notinās, atkal mēģinot noslīkt. Ungāru mediķim Orbānam pret to ir padomā zāles - visus ņeļegaļņikus sadzīt uz salas (diez, kur viņš tādu rautu), vai atpakaļ uz Z-Āfriku. Un apsargāt. Lai ne uz vienu pusi vairs netiek. Kalē ''džungļu'' nometnes brīvprātīgie darbinieki, laikam, ir atriebes kāres pilni. Ja pirms tam bija sūdzības, ka imigranti vardarbīgi izmanto eiropiešu sievietes, tad tagad, izrādās, brīvprātīgie vardarbīgi izmantojot imigrantus. Dots pret dotu? Trampam ir lieliskas iespējas tikt par UnitedStatesOfWhatever prezidentu, jo viņu neviens neņem par pilnu - pat budistu līderis pasmējās. Mhm, pie mums par Artusu ar smējās... Un, atkal jau tepat mums kaimiņos, gruzīns Vaļera (tu tas no Novās Volnas) izblamējies, nokavējis savu dziedāšanu un beidzot (atkal) visiem ir pierādījis, ka Vilnī (utml. pasākumos), bet fonogrammas neņem pretī, neba kur nu vēl uzvarēt ļauj.

Laikam jau šim vakaram tas arī viss. Turam roku uz pūšļa. Ciao.